Gull og sølv i Norden Cup 2019!

Halsen var invitert med to lag til årets utgave av Norden Cup, hvor de beste lagene i Norden inviteres for måle krefter.

Jenter 05 stilte som regjerende nordiske mestere og kjente nok på et visst forventningspress. Det så ikke ut til å sette noen stopper for prestasjonene og laget gikk ubeseiret gjennom hele turneringen!

I finalen ble det en jevnspilt kamp mot danske AGF, forøvrig samme motstander som i fjor, men jentene i rødt kjempet en innbitt forsvarskamp og dro til slutt i land en 2måls seier, etter blant annet scoring fra lagets keeper fra eget mål. Trenere for J05-laget er Lina Rosenberg, Anette Tveter og Tord Ellingsen.

J03 tok sølv i Norden Cup i 2017 og var ikke med i fjorårets utgave. Laget, som har startet årets bringrunde på best tenkelig vis kjente nok også muligens på forventningspress, men heller ikke de så ut til å la det legge noen demper på prestasjonene.

Jentene gikk på et tap mot Flint i de innledende rundene, men overbeviste ellers stort og tok seg videre til finalen hvor de møtte Flint igjen. Jentene kom tidlig litt bakpå, men de simpethen nektet å gi opp. Halsen fighta seg tilbake i kampen og med drøye to min igjen på klokka stod det 18-18! Det var allikevel Flint som hadde marginene på sin side de siste minuttene og kunne dra i land seieren.

Uansett en strålende prestasjon og sølv til 03-jentene! Trenere for J03-laget er  Anette Tveter, Lisbeth Frenvik og Stian Russeltvedt.

Halsen IF gratulerer jentene og støtteapparat med en kjempeflott innsats! Dette lover godt for kommende år.


© 2020 Halsen Idrettsforening | Bergeskogen idrettspark | 3260 Larvik | post@halsenif.no