Fotball

Fotballskolen 2016/2017 stars

Last ned invitasjon. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til Halsen IF Fotballskole for jenter og gutter født i 2011. Jentene starter onsdag 9. november på Mellomhagen Ungdomsskole kl 17:00 Guttene starter mandag 7. november på Østre Halsen Barneskole kl 18:00

Sommerfotballskole på Haslen

Da er det ny runde med vår sommerfotballskole for gutter og jenter 2004-2008. Vi tar i mot påmelding til og med søndag 19.06.2016

Gratis inngang på Komplett stars

Har du lyst til å se Sandefjord Fotball på Komplett Arena? Alle medlemmer i Halsen IF under 16 år fra kommer gratis inn på Sandefjords hjemmekamper i OBOS-ligaen i 2016. Dette er en ordning som Sandefjord har med alle sine…

Nå blir det fotballfest

Noen vil kalle det David mot Goliat, amatører mot proffer, gutter mot menn. Men vårt unge A-lag har ikke tenkt å gi seg uten kamp.

Sendte Halsen videre i NM

Postmannen leverte varene da vårt unge A-lag gikk videre i NM etter en sterk 3-0-seier borte mot Jevnaker onsdag. Christer Smith scoret alle tre målene. Hvem venter i 1. runde?

Se på Tages drømmemål!

Tage William Henriksen scoret en kandidat til årets mål i Bergeskogen da Halsen G02 vant 5-2 mot Ørn Horten i semifinalen i Vinterserien for G14 torsdag.

Årsmøte onsdag 22. mars 2017

Halsen inviterer til årsmøte for fotballgruppa. Møtet arrangeres på klubbhytta i Bergeskogen onsdag 22. mars kl 19:00 

Gode råd om trening i kulda

Vestfold Fotballkrets har en artikkel på fotball365.no om treningsaktivitet i kulde. Hva er akseptabelt? Når bør vi avlyse økta?

Her er fotballens sportsplan

En sportsplan gir Halsen IF Fotball en klar og tydelig retning i arbeidet med unge spillere. En klubbhåndbok gjør hverdagen enklere.

Råd ved kjøp av fotballsko stars

Fotballsko kommer i utallige fargekombinasjoner, prisklasser og varianter, men verken fargen eller prisen er det viktigste.