Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 712

Aktivitetsplan april - september 2016

Hei

Vedlagt er aktivitetsplan for perioden frem til september 2016 :-)

 

Kunstgresscup

Det vil bli utdeling av nye (store) drakter på kunstgresscupen i morgen. Da tar vi inn guttas gamle draktsett.

Oppmøte Halsen Rød 0830

Oppmøte Halsen Grønn 0850

 

 «Ekstraspillere», samt språkbruk:

Legg merke til at det er oppført «ekstraspillere» på seriekampene for at vi skal ha med nok innbyttere. Meld inn forfall til kamper så tidlig som mulig slik at vi kan ta med nok innbyttere.

Vi er nå 16 spillere, etter at Marius tar en pause/ikke lenger vil spille fotball. Vi håper på foreldrenes støtte i arbeidet med å fortsette å jobbe med miljøet blant gutta. Som skolen også har tatt opp så eksisterer det en ukultur blant guttene på 5.trinn som vi og merker på fotballen, riktignok i mindre målestokk enn på skolen, men språkbruken er ikke alltid slik vi ønsker det.

Det er greit, strengt tatt ønskelig, at de skal bli frustrert over å slippe inn mål på fotballbanen. Det som derimot ikke er greit er å irettesette/kjefte på han som slo en dårlig pasning, eller slapp markeringen osv som medførte at motstanderen scoret. Det er en vei å gå før gutta gir hverandre en klapp på skulderen og et oppmuntrende ord i slike situasjoner. Vi jobber videre med dette, og vil slå ned på språkbruk og atferd som ikke er hensiktsmessig. Snakk om dette hjemme også!

 

Problemer med å åpne vedlegget «Bemanningsliste G12 og G11 lørdag 16.04.2016»

Flere har erfart at navnene har falt ut av listene når vedlegget åpnes på mobiltelefon. Dette skyldes at mobilen mangler programmene som skal til for å kunne åpne pdf filer. Prøv på en pc så skal det fungere :-)

 

Husk på

Husk å levere loddlister senest på kunstgresscupen i morgen!

Husk dugnadsvakter på kunstgresscupen i morgen.

Husk at alle har kioskvakt ila de neste 2 ukene.

 

G2004

Det er som kjent mulig for våre gutter å trene med G2004 mandager 1800-1930. De er bare 14 spillere, og vil komme til å låne spillere fra oss til noen kamper utover våren/sommeren. Dette vil være blant de som er med på treningene på mandager. De av våre som er med synes det er litt høyere nivå enn våre treninger (naturlig nok), men trenerne og spillerne er hyggelige, så dette er ikke noe å være redd for. Noen få syntes det var litt strengt og «kjeftete» de første ukene, men dette tok undertegnede opp med trenerteamet, så de justerte seg mtp at våre er ett år yngre. Så det er bare å bli med :-)

 

God helg :-)

MVH

Geir

 

Download attachments: