Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 713
Troy Atle Kristiansen Troy Atle Kristiansen

Julehilsen fra trenerteamet

Vi har nå sendt ut litt informasjon til alle foresatte på G01 pr E-post. Mailen skal ha gått ut til alle som er registrert i gruppa med E-post, men gi beskjed om det er noen som ikke har fått mailen, så sender jeg den på nytt.

 

G01 har hatt et knallår i 2015, startet året med å vinne C-serien. Så reiste vi til Skagen og tok hjem bronse medaljen, for så å runde av med å vinne B-serien. Vi i trenerteamet må få lov til å gratulere alle på og rundt laget med de flotte resultatene. Det har virkelig skjedd store forandringer med dette laget.

Til foreldrene må vi få si, at uten dere hadde vi aldri klart å få til denne utviklingen. Dere har stått på og støttet laget i tykt og tynt, stilt biler når det trengs, fotball-middager og frukt til kampene, og ikke minst støttet spillerne mentalt.

Med dette avslutter vi en fantastisk fotballopplevelse i 2015 og mobiliserer for et 2016, som laget selv setter målene for. Jo sterkere laget står sammen jo sterkere stiller de også til neste år.

Dere må alle ha en flott jul og et riktig godt nytt år!!!!

Og Andreas, jeg tror jeg snakker for hele laget, 1000 takk for at du er med oss i G01. Skikkelig dårlig humor, men det er det som funker!!!

Mvh Trenerteamet i G01