Sendte Halsen videre i NM

Postmannen leverte varene da vårt unge A-lag gikk videre i NM etter en sterk 3-0-seier borte mot Jevnaker onsdag. Christer Smith scoret alle tre målene. Hvem venter i 1. runde?

Vi kan håpe på en liten folkefest hjemme i Bergeskogen når 1. runde skal spilles 13. april. For Halsen tok seg enkelt videre mot 3. divisjonskollega Jevnaker i en strålende bortekamp på Hadeland.

Christer Smith (20), som til daglig leverer varene på sin postrute i Larvik, sto for den største leveransen med sitt hat-trick. Men hele laget skal hylles for en prestasjon det står respekt av.

– Det bor et enormt potensial i denne gjengen. Et ungt lag vil alltid svinge i kvalitet, men i dag fikk vi se mye av det vi kan. Det var moro, sier hovedtrener Roger Iversen, som har overtatt A-laget etter fjorårets opprykk.

Oppsettet til 1. runde er rett rundt hjørnet, og ingen i Bergeskogen legger skjul på at et lokalderby mot Fram Larvik på hjemmebane hadde vært en fin anledning til å vise fram vårt unge lag og nye arena til et større publikum enn de som vanligvis er tilstede rundt klubbhuset.

– På en god dag kan dette laget spille jevnt med de fleste, og vi jobber hardt for å stabilisere oss på et høyere nivå. Vi vet fortsatt ikke hva vi kan forvente i år. Vi er nye i 3. divisjon, og jeg tror det er en styrke. Jeg tror vi kan overraske mange, sier Iversen.