Nå blir det fotballfest

Noen vil kalle det David mot Goliat, amatører mot proffer, gutter mot menn. Men vårt unge A-lag har ikke tenkt å gi seg uten kamp.

Onsdag 13. april kl 19.00 blir det uansett fotballfest i Bergeskogen. Etter å ha slått ut Urædd og Jevnaker i kvalifiseringen, ble Sandefjord Fotball vår motstander i første runde av NM.

– Det er fantatisk moro å ønske Sandefjord velkommen til Bergeskogen. Vi har et ungt og spennende lag, og skal bruke dagene som best vi kan fram mot storkampen, forsikrer Halsen-trener Roger Iversen.

Det nyopprykkede Halsen-laget skal først konsentrere seg om serieåpningen i 3. divisjon hjemme mot Drammen FK fredag. Deretter blir det fullt fokus på cupkampen.

– Vi skal bare glede oss til det. Cupen er ren bonus, og samtidig er det flott at våre unge spillere kan dra nyttig læring av en slik kamp. Det kommer sikkert mye folk, og det blir en ny erfaring for alle å spille mot en så god motstander med en slik ramme. Men det bor et stort potensiale i denne gjengen, og jeg håper at vi kan klare å vise det fram mot SF, sier Iversen.

Også økonomisk er NM-kampen en stor bonus for klubben.

– Cupen er et eventyr for alle klubber. Det gjelder også inntekter. Det er vanskelig å gjette hvor mange mennesker som kommer til kampen, men vi håper publikum kjenner sin besøkelsestid slik at vi kan sikre inntekter som går rett tilbake til mer aktivitet for barn og unge i Halsen-fotballen, sier leder Arne Sletholt.

Alle barn under 16 år kommer gratis inn på kampen. Inngangsbilletten for voksne vil koste 100 kroner.

– Vi oppfordrer alle til å komme tidlig, og er godt i gang med å planlegge et fint arrangement, lover Sletholt.