Tom Erik Andersen

Tom Erik Andersen

email Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fotballstart for 2012-kullet stars

Lørdag 21. oktober starter vi opp fotballtreninger for gutter født i 2012. Mandag 23. oktober er det oppstart for jentenes fotballskole.Gutta vil i utgangspunktet trene hver lørdag i Bergslihallen. Jentenes treninger vil foregå på mandager i gymsalen på Østre Halsen skole.Vi ønsker et nytt kull velkommen – og håper og regner med mange interesserte.

Vi inviterer våre lag stars

Vi inviterer alle Halsen-lag mellom 6 og 14 år til sesongavslutning i Bergeskogen – og årets siste A-kamp. Kl 12.00 blir det offisiell åpning av det nye kunstgresset. Fra kl 13.00 blir det full fart på grillen. Og 14.00 sparkes A-kampen mot Vestfold-rival Tønsberg i gang.

Påmelding til Kunstgresscupen

Meld på lag til Kunstgresscupen 2017 ved å fylle ut skjemaet.

Pris pr. lag:
Kr 1100,- i G13 (påmelding innen 1. mars 2017)
Kr 700,- i klassene J og G 7-12 år, gratis påmelding i klassene J og G 6.

(Felt som er merket med * må fylles ut).

Gratis inngang på Komplett

Har du lyst til å se Sandefjord Fotball på Komplett Arena? Alle medlemmer i Halsen IF under 16 år fra kommer gratis inn på Sandefjords hjemmekamper i OBOS-ligaen i 2016.
 
Dette er en ordning som Sandefjord har med alle sine samarbeidsklubber i Vestfold. Alle som skal inn skal ha på seg Halsens klubbdrakt eller klubbdress. Billetter hentes i billettboden før kamp.

Planlegger lag fra samarbeidsklubbene å reise på kamp som en gruppe, inklusiv foresatte, kan de sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og Sandefjord finner en løsning med billetter.

Nå blir det fotballfest

Noen vil kalle det David mot Goliat, amatører mot proffer, gutter mot menn. Men vårt unge A-lag har ikke tenkt å gi seg uten kamp.

Sendte Halsen videre i NM

Postmannen leverte varene da vårt unge A-lag gikk videre i NM etter en sterk 3-0-seier borte mot Jevnaker onsdag. Christer Smith scoret alle tre målene. Hvem venter i 1. runde?

Se på Tages drømmemål!

Tage William Henriksen scoret en kandidat til årets mål i Bergeskogen da Halsen G02 vant 5-2 mot Ørn Horten i semifinalen i Vinterserien for G14 torsdag.

Aktivitetsplan for vårsesongen

Neste uke starter vinterseriene. Det er inngangen på en hektisk tid med mye aktivitet for dere som driver med flere idretter. Planlegging er viktig.

Cup i Ramnes 7. februar

Hei,
 
Det har blitt en del forfall til søndagens cup i Meny Arena, Ramnes.
Flere av guttene må derfor spille for begge lag. Vi har tatt med noen ekstra innbyttere til Røds kamper slik at slitne bein får litt ekstra hvile på slutten. De som er forespurt om å spille for begge lag er de som har vært på flest treninger. Det vil bli mulig å få spille ekstra kamp for de som ikke gjør det denne gangen, men som har lyst  -ved senere anledninger.
 
Her er de endelige lagene:
 
Grønn: Martin, Trym, Simen, Henrik B,  Philip, Håkon, Sondre, August, Teodor. Trener: Oliver.
(Oppmøte for Halsen Grønn er fortsatt på Shell, Gloppe kl 0715).
 
Rød: Ole, Aland, Samuel, Ludvik, August, Håkon, Teodor, Sondre, Trym, Simen, Martin. Trener: Anders.
Ole, Aland, Samuel, Ludvik møter på Shell, Gloppe kl 1045 (resten er allerede i hallen med Grønn).
Hvem kan kjøre 1045 fra Shell? (Anders er allerede i hallen)
 
 
MVH
Geir
PS. Vennligst gi oss melding ved sykdom.
Pps. Husk at cupen er på søndag. Det blir ikke trening på lørdag.

Subscribe to this RSS feed